Ron - Hulpaanbieder

Lid sinds: 4 mei 2022

Plaats:
Eilandenbuurt (Almere)
Verklaring Omtrent Gedrag
Ja
Even voorstellen:
Ik ben gehuwde man van 64 met veel levenservaring en ik wil me nuttig te maken voor de maatschappij.
Mijn ervaring:
Ik heb ervaring met vervoer in brede zin, koken voor kleine groepen (max 8-10 personen als ik alleen ben), gezelschap e.d. luisterlijn o.i.d. of kan je helpen met het gebruik van software. Verder heb een landurige commerciële ervaring in b2b.

In 2023 ging ik meerdere keren per maand op en neer naar Polen (met Tesla Wensrit Ukraine https://teslawensrit.nl/ukraine/) om vluchtelingen op te halen uit Polen en die naar een betrouwbaar onderdak te brengen in Nederland.

Verder heb ik vele jaren ervaring als voorzitter en secretaris van sportverenigingen, kan ik websites bouwen en adviseren hoe je die het beste kan inrichten en en heb ik via Fikks mensen ook geholpen om hun financiële huishouding op orde te krijgen. Inmiddels weet ik ook de weg in PGB-land.

Ik hou van een uitdaging en kan goed anlayseren en organiseren. Kortom, van veel markten thuis en ik maak me graag nuttig!

 • Deze gebruiker is bekeken door de helpdesk
 • Deze persoon staat ingeschreven op Almere voor elkaar
 • Ron heeft eerder via deze website geholpen
 • Ron heeft 2 bedankjes ontvangen

 • Profielfoto van EvE

  Bedankje van: EvE

  Ontvangen op: 25-04-2024
  Beste Ron, ik wil je hartelijk bedanken voor je inzet en al hetgeen je voor mij hebt onderzocht en uitgezocht. Je bent helder en duidelijk geweest in je uiteenzetting en je conclusies. Ik vind het fijn dat ik je heb mogen leren kennen als vrijwilliger. Ik wens je alle goeds in je leven. Joyce/EvE
 • Profielfoto van Shanta

  Bedankje van: Shanta

  Ontvangen op: 08-09-2022
  Goedenmiddag Ron, Ik ben heel erg blij dat je me wilde helpen en langs bent gekomen. Vond super fijn om jou hulp aangeboden te krijgen. Zodra ik de usb heb laat ik je zeker weten. Bedankt. Vriendelijke groeten, Shanta
Ron
100% profielsterkte