VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Vrijwilligersraad

De Vrijwilligersraad

De Vrijwilligersraad bestaat uit vrijwilligers uit Almere. Het is een centraal punt waar ervaringen, meningen en ideeën van vrijwilligers bij elkaar komen. 
De vrijwilligers in de Vrijwilligersraad behartigen de belangen van Almeerse vrijwilligers. Je vertegenwoordigt de sector waarin je werkzaam bent en hebt dan ook kennis van en ervaring binnen een specifiek gebied.

Weten wat er leeft

Het doel van de Vrijwilligersraad is het versterken van het vrijwilligerswerk en jou als vrijwilliger een manier bieden om je ervaringen te delen. Door middel van de Vrijwilligersraad kun je als vrijwilliger meedenken en signalen afgeven, zodat wij weten wat er leeft onder de Almeerse vrijwilligers. Ideeën en signalen kunnen, als het interessant is voor een bredere groep, uitgewerkt worden in de thema bijeenkomst of geagendeerd worden bij de gemeente.  

Hoe werkt het

Ben je vrijwilliger en wil je een ervaring delen, een idee ventileren of vraag stellen dan kan dat via deze facebookgroep. Het is een besloten groep.  Je kunt je aanmelden via: www.facebook.com/groups/vrijwilligersraadalmere. Je aanmelding moet goedgekeurd worden door één van de beheerders. Je krijgt hiervan automatisch een berichtje.

Let op! Onderstaand formulier niet meer gebruiken.
Wij werken aan een nieuwe website. Als gevolg daarvan wordt het onderstaande formulier niet meer gebruikt. Graag aanmelden via de hierboven vermelde link naar de besloten Facebook groep.

 

 

 

Aanmelden als panellid

Algemeen
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Straat & huisnummer
Postcode & woonplaats
Geslacht
Geboortedatum
E-mailadres
Vrijwilliger bij:
Naam organisatie
Adres
Postcode en plaats
Sector van het vrijwilligerswerk
Vrijwilliger sinds
Inloggen vrijwilligersraad

Wachtwoord vergeten?

Contact Heeft u vragen?
T 036 534 14 04 Stel uw vraag