VMCA voor elkaar in Almere
     
     

VMCA zoekt nieuwe Maatjes

Er is in Almere een groot aantal mensen dat het moeilijk vindt om zelf ergens op af te stappen of sociale contacten met anderen aan te knopen. Door een psychische oorzaak zijn zij in een isolement geraakt.  Zij zoeken een maatje met wie zij af en toe iets kunnen ondernemen.

Op dit moment zijn wij bij de VMCA concreet op zoek naar maatjes die graag iets willen ondernemen met:

 

  • Henk (58). Zoekt een maatje waarmee hij een goed gesprek kan voeren o.a. over actualiteiten en cultuur. Hij zou graag een maatje willen waarmee hij erop uit kan gaan. Ben jij in voor een goed gesprek en wil je er graag op uit met Henk?
  • Suzanne (44). Suzanne is op zoek naar gezelligheid. Zij zou graag een maatje willen om een gezellig praatje te maken, naar de winkel te gaan of creatieve dingen te doen. Wil jij samen met Suzanne de gezelligheid gaan zoeken?
  • Maria (38). Is op zoek naar een maatje van haar eigen leeftijd met wie zij één keer in de twee weken naar Amsterdam kan om bijvoorbeeld een museum te bezoeken. Ben jij net als Maria, geïnteresseerd in Amsterdam en musea?
  • Danny (53).  Hij zou graag met een maatje willen sleutelen aan o.a. auto’s of motoren. Hou jij van techniek en lijkt het je leuk om samen met Danny te sleutelen?
Wil jij maatje worden voor een van deze mensen en ervoor zorgen dat zij zich minder alleen voelen. Meld je dan aan bij Mandy Melgers, m.melgers@vmca.nl of Corinne Driehuis, c.driehuis@vmca.nl. Bellen mag natuurlijk ook: 036-5341404.

 
Op dinsdag 3 maart is er een training voor nieuwe maatjes, dus meld je nu aan! 

Kijk hier voor meer informatie.