VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Zelfstandige en gezellige vrijwilligers gezocht

Functie omschrijving:

Flevoburen is gevestigd in het Flevoziekenhuis en is een revalidatiecentrum voor oudere cliënten. Zij kunnen daar in huiselijke sfeer revalideren. Hun revalidatievraag kan heel divers zijn; van het revalideren na het krijgen een nieuwe knie of heup tot het revalideren na het doormaken van een CVA. In Flevoburen biedt een team van professionals en vrijwilligers de medische expertise en ondersteuning die nodig is. Naast de nodige therapieën willen wij onze cliënten ook graag ontspanning en afleiding bieden. Daarom zijn we op zoek naar vrijwilligers die op vrijdag- , zaterdag- of zondagmiddag een gezellige middag willen organiseren. Je moet dan denken aan een potje sjoelen, een klein optreden begeleiden, kwarktaart maken, etc.
Het is de bedoeling de middag te starten om 14.30 uur en om 16 uur af te sluiten. Bij het inwerken krijg je begeleiding maar daarna wordt gevraagd de middagen zelfstandig, samen met een andere vrijwilliger,te draaien.Vaardigheden:
Zelfstandig kunnen werken, affiniteit met ouderen, geduld, in kunnen spelen op onverwachtse situaties, gezelligheid kunnen brengen, goede beheersing van de Nederlandse taal.
Organisatie: Zorggroep Almere, Flevoburen
Locatie: Flevoburen: Hospitaalweg 1 Almere-Stad
Uren per week: 2
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Mariska de Haas
E-mailadres: mdehaas@zorggroep-almere.nl
Telefoonnummer: 0365485646

Locatie van de vacature

routebeschrijving