VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Werkbegeleider Participatiefabriek

Functie omschrijving:
De Participatiefabriek is een werkervaringsproject van De Schoor en werkt samen met de gemeente Almere.Werkbegeleiders begeleiden kwetsbare werkzoekenden (gezellen) in een zelfstandig functionerend sociaal bedrijf. In samenspraak met bewoners zetten zij activiteiten in en om buurtontmoetingscentra op.

Voor onze locatie ‘t Kardoes (Centrum)en Het Boegbeeld (Literatuurwijk) zijn wij op zoek naar Werkbegeleiders die de gezellen begeleiden bij hun taken in het buurthuis.

U coacht gezellen op de leerplaats/werkervaringsplaats. U houdt overzicht van de projecten/taken die worden uitgevoerd. U zorgt voor een prettige sfeer binnen het team en daagt gezellen uit om werkervaring(en) op te doen.

N.B. Kandidaten die op zoek zijn naar betaald werk passen bij uitstek bij dit project. Bemiddeling naar werk behoort tot de mogelijkheden. Heb je interesse in bovenstaande vacature of ben je geïnteresseerd in deelname, en wil je meer weten over dit unieke werkervaringsproject in Almere, neem dan contact met ons op.

Vaardigheden:
Peoplemanager . Coachen . Inlevingsvermogen . Teamplayer . Kunnen werken met mensen die nog bezig zijn met NL te leren
Organisatie: De Participatiefabriek
Locatie: Prozastraat 121: Prozastraat 121 Almere
Website: www.participatiefabriek.nl
Uren per week: 8 - 20 uur
Verzekering: Ja
Onkostenvergoeding: Ja
Contactpersoon: Carin Fiere
E-mailadres: participatiefabriek@deschoor.nl
Telefoonnummer: 06-50999787