VMCA voor elkaar in Almere
     
     

Mantelzorgdebat 2017 - Wat maakt het verschil?

Wat is van invloed op je mantelzorgsituatie en waar kun je invloed op uitoefenen. 

Datum:   dinsdag 3 oktober 2017
Lokatie: Burgerzaal, Stadhuis Almere
              Stadhuisplein 1, 1315 HR Almere
Tijd:      14.00 (inloop vanaf 13.30 uur) - 16.30 (met aansluitend borrel tot 17.30 uur)

Dagvoorzitter: Jan de Hoop

Tijdens het mantelzorgdebat gaan mantelzorgers, politici, beleidsmakers en professionals met elkaar in gesprek over het onderwerp: "Wat maakt het verschil?". We zoeken met elkaar uit wat van invloed is op je mantelzorgsituatie en waar kun je zelf invloed op uitoefenen. 

Alice de Boer zal de inleiding van de middag verzorgen. Zij presentreert haar onderzoek "Wie maakt het verschil?". Vervolgens neemt dagvoorzitter Jan de Hoop het stokje over. Hij zal diverse stellingen aan 6 panelleden voorleggen waarna het publiek hierover met elkaar en de panelleden in gesprek kan gaan.

Het mantelzorgdebat is een uistekende kans om je als mantelzorger te laten horen. Waar heb je behoefte aan, wat gaat goed en wat niet en waar kun je zelf iets aan doen. Politici, beleidsmakers van de gemeente en professionals nemen ook deel aan het debat en ook zij kunnen hun ervaringen en zienswijzen delen. 

Agenda

13.30 - 14.00 uur
inloop
14.00 - 16.30 uur
inleiding en debat
16.30 - 17.30 uur
borrel 

Tijdens de inloop en tijdens de borrel is er een informatiemarkt over het Mantelzorgplein Almere. Hier kunt u kennis maken met een aantal aanbieders die hun activiteiten voor mantelzorgers aanbieden via het Mantelzorgplein Almere.  


Contact Heeft u vragen?
T 036 534 14 04 Stel uw vraag